„Cizmulițele lui Moș Crăciun” finalizare proiect

Asociația Asco Forall a finalizat proiectul „Cizmulițele lui Moș Crăciun”, prin care copiii beneficiari ai asociației, din comuna Șișești, jud. Maramureș, au primit de Crăciun cadouri conținând produse alimentare, dulciuri și produse igienico-sanitare.

Acest proiect este finanțat prin programul Start ONG, lansat de Kaufland România și implementat de Asociația Act for Tomorrow.

            Perioada Sărbătorilor, este o perioadă grea pentru unii -mai ales pentru copii- pentru că știm cu toții că sunt mulți copii pentru care, a primi un cadou de Crăciun e doar o poveste.

Am făcut pachete-cadou și am pornit alături de voluntarii noștri spre zonele unde sunt casele acestor copii, uitate de mulți dintre noi, în care sălășluiesc suflete curate, modeste, frumoase….

            Beneficiarii proiectului au fost copii din Comuna Șișesti, beneficiari ai asociației noastre, care fac parte din categorii vulnerabile, pe care îi vizităm periodic fie cu rechizite, alimente, haine sau alte bunuri.

Start ONG este un program lansat de Kaufland România și implementat de Asociația Act for Tomorrow. Domeniile vizate sunt: educație, sănătate, mediu, social și cultură. Valoarea totală a programului este de 500.000 euro. Programul Start ONG este cel mai simplificat instrument de finanțare comunitară destinat ONG-urilor tinere, instituțiilor non-administrative și grupurilor informale/ de inițiativă.

 „Este o bucurie pentru mine și Asociația ASCO Forall să oferim an de an acestor copii bucurie, fericire și zâmbete pe fața și în perioada Sărbătorilor de iarna. Anul am avut alături de noi în proiect programul Start ONG, lansat de Kaufland România și implementat de Asociația Act for Tomorrow cărora dorim să le mulțumim !”, ne spune Făt Florin Ioan, coordonatorul proiectului.

***

Contact:

Făt Florin Ioan– coordonator proiect

Număr de telefon 0756.155.310

Adresă de e-mail: ascoforall@gmail.com

            Asociația Asco Forall:

            Motoul Asociației Asco Forall este: ”Munca în folosul altora este ceea ce platești pentru locul tău pe pamânt” și asta reprezintă ceea ce ramane după noi și ce lăsăm ca moștenire.
           

„Cizmulițele lui Moș Crăciun” finalizare proiect
Derulează în sus